Veen auto's
Veendam

Gespecialiseerd in verschillende occassions

Bekijk onze occassions


Over Veen auto's

Welkom op de over ons pagina van Veen Auto’s, uw lokale autogarage in Veendam. Wij stellen ons graag aan u voor en geven u een kijkje in onze organisatie.

Veen Auto’s is opgericht op 7 november 2014 als familiebedrijf door vader Richard en zoon Rick. Beiden hebben veel passie voor en met auto’s. En dit is terug te zien binnen ons bedrijf. Ons bedrijf is opgericht met een visie om hoogwaardige diensten aan onze klanten te leveren. We zijn gepassioneerd over het leveren van waarde aan onze klanten en we geloven dat de sleutel tot ons succes klanttevredenheid is. We streven ernaar om onze klanten een unieke ervaring te bieden.

De kern van onze organisatie zijn onze waarden: kwaliteit, service, gemoedelijkheid en een leuke sfeer. Wij geloven dat deze waarden de basis vormen van een succesvol bedrijf en essentieel zijn voor het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.

We hebben een team van zeer bekwame professionals die toegewijd zijn om onze klanten een uitzonderlijke service te bieden. Ons team bestaat uit Richard die de verkoop doet, Rick die de inkoop doet en moeder Ria de administratie.

We zijn erg trots op ons werk en doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Wat Veen Auto’s echt onderscheid van andere autogarages is dat we laagdrempelig zijn, altijd een goede service bieden, onze medewerkers vriendelijk zijn en uiteraard dat we gepassioneerd zijn over en voor auto’s!

We zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren en te innoveren. We blijven up-to-date met de nieuwste trends en technologie in de branche